Niet uitgenodigd?

Wat jammer dat we niet iedereen die we graag hadden willen zien, konden uitnodigen!! Dat heeft natuurlijk van alles te maken met de coronapandemie.

Twee weken voor de bruiloft zijn de Coronaregels wel iets aangepast waardoor er 50 mensen tijdens de bruiloftsceremonie aanwezig mogen zijn in plaats van de eerdere 30. Echter…

Wij trouwden in het huis van Marlous.
Dat is aangevraagd bij de gemeente en daar hebben we toestemming voor gekregen. Één van de voorwaarden van de gemeente om op dit moment op locatie te trouwen is dat de mensen Coronaproof aanwezig kunnen zijn. Dus met anderhalf meter afstand houden e.d. Met 30 personen is dat geen enkel probleem. Met (veel) meer kan dat gewoon niet. Dus ook al is het zulk prachtig weer dat we het buiten kunnen houden, het criterium is dat de binnenruimte Coronaproof moet zijn. En dat kunnen we bij meer mensen niet garanderen. Dus ook al zijn de aantallen kort voor de bruiloft nog verhoogd, we zullen aan die 30 moeten blijven vasthouden.

ACHTERAF:

Het was die week prima weer….. behalve de maandagmorgen :-). Daardoor hebben we de huwelijksplechtigheid binnen gehouden en inderdaad, alle bubbels van elkaar gescheiden. En dat is prima gegaan!
‘s Middags klaarde het op dus het handvasten hebben we gewoon in de tuin kunnen doen.

Al met al goed dus dat we het ‘klein’ gehouden hebben.